Prev   Next

Informationsmøde
Fredag den 23. januar 2015
Gundsølille Hallens selskabslokaler kl. 19.00

Her vil du møde alle de friske cykelfolk som i år ønsker at bidrage i denne herlige oplevelse. Der bliver tid til at tale med hinanden, så du kan føle dig tryg, velkommen og velmotiveret til fællestræningerne, som starter i april.

Billeder på vores Facebook side fra infomødet:

På dette møde vil der blive vist tøj-modeller (bukser & trøjer), så der kan afgives bestillinger, så tøjet kan laves færdigt i god tid inden afgang.

Der bliver også mulighed for at drøfte hvilken distance og hold, du mener passer dig bedst. Og der vil selvfølgelig komme en masse information om stort og småt.

Traditionen tro skal vi ikke glemme hyggen … derfor tager alle lidt ost/pålæg og vin med, som sættes på en fælles buffet.
Husk også 20-krone mønter så du kan være med i den planlagte auktion…

 

Informationsmøder 2015:

Der vil blive afholdt en række informationsmøder for alle deltagere i forbindelse med forberedelsen af turen Roskilde-Bolzano 2015.

Det første af sådanne informationsmøder vil finde sted i løbet af januar, hvor de nærmere detaljer omkring turen vil blive præsenteret sammen med en række praktiske informationer.

Disse informationsmøder vil både informere om nye tiltag og fremskridt i planlægningen af turen såvel som at uddybe informationer, der måtte være rundsendt til deltagerne via mails.

Informationsmøderne vil også give deltagerne mulighed for at stille spørgsmål til arbejdsgruppen og få afklaret evt. emner.

Endvidere vil møderne også have til formål at arbejdsgruppen kan få feedback på de forskellige aktiviteter og derved sikre, at der er en fælles forståelse mellem arbejdsgruppen og deltagerne.

Præsentationsmateriale fra de forskellige informationsmøder kan findes nedenfor.