Prev   Next

Fælles foto arkiv for året tur til Bolzano.

De orange lyn

Så er alle deltagere klar til afgang mod Bolzano i det nordlige Italien.
Billeder af de mindre hold, der kører sammen, kan ses nederst på denne side

Glade Børn Fonden har oprettet et fælles billedarkiv, hvor vi kan uploade billeder fra de forskellige dage på turen.  Fotoarkiv   Brugernavn og password til fotoarkivet kan findes på vores holdsport.dk side under "Klubnyt". 

Søren Havgaard har også oprettet en Dropbox, som han vil bruge til jævnligt at uploade sine billeder fra dagens etape. Du kan åbne Sørens Dropbox ved at bruge dette link. Brugernavn og password til Dropbox'en kan ligeledes findes under "Klubnyt" i holdsport.dk.

Pårørende og andre interesserede bedes kontakte en deltager på turen, de kender, for at få adgang til de nødvendige koder. Ellers må I nøjes med de få highlights her på siderne og de billeder, der lægges op på Facebook siden.

Hvis der er andre, der har tilsvarende Dropbox'es, kan I sætte dem op til at man kan dele adgangen, så flere kan få glæde af alle vore kamaraer på turen.

Spørgsmål vedr. disse fotoarkiver bedes rettes til Søren Havgaard på Team 150 (som bare har helt styr på, hvordan de skal bruges...)

På Facebook-gruppen "Team Glade Børn / Roskilde-Bolzano" vil der også løbende blive lagt både billeder og videoer fra de forskellige etaper. Videoerne kan også findes her på vores hjemmeside under "Presse / YouTube - GBF".

Team50
Team50 klar til afgang.

 

Team100
Team100 klar til afgang.

 

Team100_1
Team100_1 klar til afgang

 

 

foto IKKE på vej !!
Team100_2 bliver forhåbentlig klar til afgang
Deres GPS kunne ikke finde vej til foto-shoot...

 

Team150
Team150 klar til afgang.

 

 Team150_1
Team150_1 klar til afgang.

 

Team150_2
Team150_2 klar til afgang.

 

Team150_3
Team150_3 klar til afgang.

 

 Team150_4
Team150_4 klar til afgang.

 

ServiceTeam
ServiceTeamet er selvfølgelig også klar til afgang.
Ellers bliver der jo meget langt for alle de andre hold...