Klubnyheder

Årets tour 2021 er nu lagt fast

5. januar 2021, 13.44

Så vidt muligt Coronavirus vil det...…Årets cykeltur i 2021 bliver igen i Danmark - så vi kan holde fast på vores tradition med 2 gange til samme destination ;-)
- og fordi vi stadig ikke tror helt på at Europa lukker op for rejseaktivitet tids nok til at få planlagt en tur til fx Paris!Og vi VIL så gerne ud og cykle - og markere at det er vores 10. cykelår.Vi kører i uge 29 - med afgang fra Roskilde lørdag den 17. juli og hjemkomst samme sted lørdag eller søndag ugen efter (det er endnu ikke 100% besluttet i skrivende stund)Det vil i år blive muligt at tilmelde sig til at cykle 2 distancer: ca. 100-125 km pr dag eller ca 150-175 km pr dag.
Man vælger naturligvis ved tilmelding hvilken distance (hold) man vil køre, og bliver herefter delt ind på hold, som starter træningen sammen ca 1. april.

Vi tror på at det vil være muligt at cykle/træne i hold i år. Og som minimum vil der være fællestræning hver weekend frem til afgang.Tilmelding og yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamchef, Evan Lynnerup på mail: [email protected]Den endelige pris er endnu ikke fastsat - men det vil i hvert fald blive billigere end prisen til Paris sidste år, som var på 11.000,-