Nyheder

NYT NYT: Nu går turen til Møn over kun 4 dage - så alle har tid og råd til at tage med ......
26. marts 2022, 14.55

Årets tur går til Møn

Der har været en del skriverier om muligheden for at køre til Paris eller en Danmarkstur. Begge dele var tilslutningen ikke stor nok til. Derfor er vi endt ud med at lave en lidt utraditionel men spændende tur til Møn over fire dage.

Vi kører i dagene 16. juli til og med 19. juli. Vi bruger den første dag til at cykle derned – de næste to dage kører vi ad spændende ruter rundt på Møn – sidste dag kører vi så hjem igen.  Det er selvfølgelig forskellige ruter vi kører derned og hjem. Ruterne vil ligge på ca 120 km. De vil blive præsenteret på generalforsamlingen.

 

Vi skal bo på Pension Elmehøj, Kirkebakken 39, 4780 Stege (elmehoj.dk)

 

Med ret til små justeringer, så kan vi gøre turen for 3.150 kr, hvilket inkluderer 3 overnatninger i dobbeltværelse, aftensmad og morgenmad, 4 frokostmadpakker (stor sandwich, frugt og vand), Serviceteam incl. 1 følgebil + diverse.

Tillæg for enkeltværelse (de har kun 3 stk) kr.   595,00

 

Vi har gjort alt for at holde prisen så lav som muligt. Bl.a. genbruger vi vore cykeltrøjer fra sidste år. Vi sørger selvfølgelig for at nye ryttere også får en trøje. Det samme gælder de små tasker. I hører nærmere herom på generalforsamlingen.


Sponsorerne opfordres til at give et beløb, som ubeskåret kommer til at gå til Ukrainske børn som er kommet til Roskilde Kommune.

 

Vil du med – selvfølgelig vil du det, så sender du en mail til Henny Wibholm [email protected]

Fra Henny får du så en bekræftelse m.m. på din deltagelse og et kontonummer til indbetaling af deltagerprisen.

Du kan også melde dig til på generalforsamlingen.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Første træningstur

Lige efter generalforsamlingen den 24. april springer vi på cyklerne og tager den første træningstur. Det bliver en tur på ca 50 km i roligt tempo. Derefter vil der være træning hver søndag indtil vi skal til Møn.

Vi benytter HoldSport som kommunikations kanal, så det skal i melde jer på når Lisbeth Wibholm sender en invitation ud. Det er vigtigt at I så vidt mulig følger træningen – så kan vi garantere for en super tur.

Skal du med til Paris i 2022?
20. februar 2022, 10.54

Kære cykelvenner

På vores opfølgningsmøde den 20.09.21 proklamerede vi i bestyrelsen, at næste års tur skulle gå til Paris – bl.a. fordi Roskilde er startby for den første egentlige etape i Tour de France. I den forbindelse vil der blive masser af aktiviteter op til tourstarten. Her vil vi selvfølgelig også være med fra GBF!

Vi har fra Ørslev Rejser – vores sædvanlige rejseselskab – allerede fået et foreløbigt tilbud på gode hoteller fordelt over 8 dages cykling – altså en dag mere end vi plejer. Vi starter fra Roskilde lørdag den 16.07. og ankommer til Concorde-pladsen i Paris lørdag den 23.07.

Vi ser på Paris og opløbet i Tour de France om søndagen den 24.07. Efter opløbet står bussen klar til at køre vores bagage, cykler og os selv hjem til Roskilde, hvor vi forventer at ankomme lige over middag om mandagen den 25.07.

Det bliver en fantastisk tur, og vi forventer at den kan gøres for max kr. 11.000. En tur du ikke må gå glip af – husk at din kone/mand – dine børn – naboer og gode venner også kan være med! Tag lige fat i dem, når I alligevel mødes i julen eller nytår. Det er først til mølle.

I disse dage bliver vi igen ramt af Coronaens skygge. Der er dog udsigt til, at vi kan komme ud af nedlukningerne inden turen går til Paris i juli måned. Skulle det imidlertid ikke blive tilfældet – bl.a. fordi det bliver for besværligt at komme igennem de enkelte lande, så står vi klar med en ny Danmarkstur. Danmarksturen vil – hvis det bliver aktuelt – denne gang gå til det lidt nordligere af Jylland. Præcis, hvornår vi beslutter os for det ene eller det andet, ligger ikke fast endnu. Det beror på udviklingen af Corona-begrænsningerne.

Husk, vores tur er ikke bare et cykelløb. Det er det også – men vi skal huske det gode formål, vi cykler for. Sidste år uddelte vi godt 100.000 kr. til gode formål i Roskilde Kommune. Vi starter året med at donere 25.000 til Hospice Sjælland, der ligger i Trekroner. Her vil de have fokus på børnene i de berørte familier og købe forskelligt legetøj o.l. til opmuntring for dem i en tid, hvor de står i en ufattelig svær situation.

For at have en fornemmelse af, hvor vi har jer, vil vi derfor gerne have en tilbagemelding på:

- Jeg/vi deltager gerne i turen til Paris

- Jeg/vi deltager gerne i Danmarksturen, hvis Paris bliver aflyst.

- Jeg/vi ønsker ikke at deltage i denne omgang

For at kunne komme videre med planlægningen skal vi bede jer have ulejlighed med at sende en mail til Evan ([email protected]) inden den 10. januar 2022. På forhånd tak og vi håber selvfølgelig at se jer igen til træning og tur.

Godt nytår!

Bestyrelsen

Skal du med på årets tur?
20. februar 2022, 10.53

Det er nu 11 gang, at vore gæve ryttere pudser cyklen, strammer kæden og sætter sig i sadlen, for at begive sig ud på en oplevelsesrig tur. Du er inviteret!

Denne gang går turen til Nordjylland, Limfjorden rundt.

 

Vi starter fra Roskilde lørdag, den 16.07. kl. ca. 08.00 og er hjemme i Roskilde igen fredag, den 22.07. sidst på eftermiddagen.

 

Tilmeldingsfristen er 12.03.22.

I tilmelder jer ved at sende en mail til Henny Wibholm på [email protected].

Oplys venligst: fulde navn, adresse, telefon og mailadresse.

Kender I nogen som kunne være emne til turen – så giv dem lige et hint.

 

Den friske tur går over 7 dagsetaper.

Ruterne er endnu ikke gjort helt færdige, men gennemsnitlig vil de ligge på omkring 125 km om dagen. Altså en overkommelig længde, hvor der bliver tid til at nyde cykelturen, men også opleve noget under vejs. Til inspiration er der lige nogle stikord for hver dagsetape:

 

Dag 1: Roskilde til Århus – en tur gennem Odsherred med istidsbakker, Lammefjorden inden vi når færgen til Århus.                            

 

Dag 2: Århus til Struer – Gudenå dalen, den Jyske højderyg med Hærvejen, ud på heden til vi når Limfjorden.

 

Dag 3: Struer til Thisted – bakkelandskabet omkring Lemvig,

det barske landskab ved Vesterhavet, Harboøre Tange, Thyborøn,

en lille sejltur så er vi Thy Nationalpark, vi besøger ”gutterne på kutterne” med de optrukne kuttere på kysten.

 

Dag 4: Thisted til Ålborg – fuglereservatet ved Vejlerne, kalkstensklippen Bulbjerg, Vesterhavets klitter og en tur langs Limfjorden

 

Dag 5: Ålborg til Mariager – nord om Limfjorden til Hals, sejler over Limfjorden ved udmundingen til Kattegat, Naturreservatet Lille Vildmose med Danmarks største højmose, Mariager fjord.

 

Dag 6: Mariager til Århus – vi krydser Randers Fjord med den lille færge ved Udbyhøj, følger småvejene i det nordlige Djursland, Kalø Vig, Danmarks næststørste by Århus.

 

Dag 7: Århus til Roskilde – færgen til Odden, Lammefjorden, Holbæk havn, Munkholmbroen, havnen i Roskilde.

 

Hvad kommer turen til at koste for dig?

Vi har bestræbt os på at lave turen ekstraordinært billig i år. Hvordan vi har gjort det vil vi på et senere tidspunkt vende tilbage til.

Du kan komme med på denne fantastiske tur for 7.600 kr. Ja du læste rigtig! Den pris kan vi ikke holde fremover, så fat cyklen og få luft i ringene og kæden smurt – så mangler du bare at træne ”motoren” op.

 

Hvad får du så:

 • 6 x overnatning i dobbelt værelse på udvalgte ***hoteller. (Enkeltværelse kan tilkøbes.)
 • 6 x morgenbuffet på hoteller
 • 6 x middag på hoteller – (drikkevarer skal man selv betale)
 • Frugt på frugtdepotet efter ca 40 km
 • Coronapakket frokost efter ca. 90 km
 • Drikkevand ad libitum
 • Færgebilletter
 • Fantastisk kammeratskab og go` motion 

 

Cykeltrøjerne

Når vi har et overblik over tilmeldingerne, vender vil tilbage til vore orange cykeltrøjer.

 

Opkrævning af deltagerbeløbet

Efter din tilmelding vil vores dygtige kasserer, Henny sende dig en opkrævning på første rate af deltagerprisen, som indbetales på Glade Børn Fondens konto: 2232 - 3495 553 816.

12.03.22      kr. 3.000

01.05.22      kr. 3.000

01.06.22      kr. 1.600

 

Hotellisten

Arbejdes der fortsat på - så mere herom senere.

 

Ruterne

Ruterne er som nævnt under finpudsning, så vi kører ad de smukkeste småveje. Vi har i år tilrettelagt det således at alle kører hele ruten. Vi sammensætter holdene så hastigheden er afstemt.

Vi forventer at træningen starter søndag, den 03.04.22 kl. 09.30. Startsted udmeldes senere.

Herefter vil der være fælles træning hver søndag. Onsdag aften vil der være frivillig træning fra Havnen i Roskilde. Gør dig selv en tjeneste og følg træningen.

Vi styrer træning m.m. ved hjælp af Holdsport, som du meget gerne må melde dig på, når du får en invitation hertil.

 

Nye deltagere

Til jer som ikke har været med før, så skal I selvfølgelig have et velkommen til! I skal selv anskaffe en habil racercykel og det nødvendige udstyr. Kontakt mig hvis der skulle være spørgsmål i den forbindelse.

I behøver ikke at købe jer fattige i udstyr.

 

Løbende mere information

Efterhånden som vi nærmer os vil der selvfølgelig komme mere detaljeret information. Vi får også lejlighed til at mødes søndag, den 24.04.22 kl. 09.00, hvor vi holder vores ordinære generalforsamling.

Det bliver hos Dansk Metal, Elisagårdsvej 23B, 4000 Roskilde. Efter generalforsamlingen er der almindelig træning.

 

Donationer

I mellemtiden må I passe godt på jer selv og hinanden. Du er med til at gøre en forskel. Vi er ikke bare et cykelhold – vi samler også ind til almennyttige formål. Vi har bl.a. lige doneret kr. 25.000 til Hospice Sjælland. Vi vil i den nærmeste fremtid donere et tilsvarende beløb til en anden værdig modtager.  

      

NYT: Årets tur er nu ændret til at være en Danmarkstur!
27. januar 2022, 21.30

Årets tur er ændret til at være en Danmarkstur!

Bestyrelsen har besluttet sig for at følge op på succesen sidste år - og lave en tur til Nordjylland 🙂Turen bliver i uge 29. Vi starter fra Roskilde, lørdag den 16. juli og er tilbage i Roskilde igen fredag, den 22. juli. Danmarksturen bliver således to dage kortere end turen til Paris var planlagt.

Samtidig kan vi garantere en konkurrencedygtig pris for jer. Vi vover at vedhæfte første udkast til turen – blot til jeres orientering - så I kan få en fornemmelse af hvor den spændende tur går hen. Vi kommer tilbage med hotelliste og meget mere detaljerede ruter.

Hvis I allerede nu ved, at I gerne vil cykle med, så må I gerne lige sende en mail til [email protected], så vi inden de bindende tilmeldinger kan få en fornemmelse af hvor mange vi bliver.


Husk lige at se dig om i dit netværk om ikke der skulle være en enkelt eller to du kan unde den store oplevelse det er at cykle for Glade Børn Fonden – og så samtidig tænke på, at vi sammen med vore sponsorer bidrager til at gøre hverdagen lettere for børn som har det hårdt.


UDKAST TIL DANMARKSTUR 2022:

Nord om Limfjorden

Fra lørdag den 16. juli til fredag den 22. juli

7 cykeldage, 6 overnatninger


Dag 1, lørdag 16/7 Roskilde over Odden til Aarhus 100 km 

Dag 2, søndag 17/7 Aahus til Struer 127 km

(Evt. overnatning i Holstebro, 126 km)

Dag 3, mandag 18/7 Struer, Harboøre til Thisted 99 km 

Dag 4, tirsdag 19/7 Thisted til Aalborg 97 km 

Dag 5, onsdag 20/7 Ålborg, Hals til Mariager 86 km 

(Evt. overnatning i Hvalpsund, 72 km)

Dag 6, torsdag 21/7 Mariager, Djursland til Aarhus 113 km 

Dag 7, fredag 22/ 7 Aarhus over Odden, Roskilde 100 km 

Ovenstående afstande er blot et grov-udkast.

Dagsetaperne kan forlænges op til ca. 125 km, så turen bliver smukkest mulig.


https://www.alltrails.com/.../gb-2022-nord-om-limfjorden...

Explore GB 2022, Nord om Limfjorden | AllTrails

Opsamlingsmøde 2021 - og nyt om turen i 2022
2. september 2021, 11.47

Mandag den 20. september kl. 18.00 bliver der afholdt møde hos Dansk Metal, Elisagårdsvej 23B i Roskilde.


Det er både et opsamlingsmøde på årets tur, samt interesse-tilkendegivelse for næste års tur til Paris🚴

Der bliver sendt mail ud til alle ryttere fra 2021 - og alle tidligere ryttere/ambassadører.

Traditionen tro spiser vi lidt medbragt "tapas" sammen - mere om dette i mail fra Evan.


Man må meget gerne melde tilbage til [email protected] hvis man deltager, så vi har en ide om antallet.


Venlig hilsen

Bestyrelsen

Pris og ruten (i store træk) er nu offentliggjort
2. september 2021, 11.45

Herunder mail fra vores Teamchef med nyt om årets tur:Vi cykler fra Roskilde lørdag, den 17.07. ca kl. 08.00 og er hjemme i Roskilde fredag, den 23.07. sidst på eftermiddagen. Vi starter fra det smukke Roskilde Kloster og slutter turen på Havnen i Roskilde.

 

For den beskedne sum af kr. 9.400 får du følgende:

·         6 x overnatninger i dobbeltværelser på valgte 3 – 4 **** hoteller.

·         6 x morgenbuffet på hoteller.

·         6 x middag på hoteller.

·         1  cykeltrøje og 1  cykelvest (evt 2 trøjer)

·         Frugt på frugtdepot efter ca 50 km

·         Coronapakket frokost efter ca 100 km

·         Drikkevand ad libitum

·         Togbillet Korsør – Nyborg

·         Færgebilletter Århus – Odden

·         Fantastisk kammeratskab og go` motion.

 

Vi fastholder selvfølgelig, at de første kr. 1.000 går direkte til det gode formål i Glade Børn Fonden. Resten dækker de faktiske omkostninger på hele den spændende tur.

 

Vores dygtige kasserer m.m. Henny vil inden længe sende en opkrævning af deltagerprisen ud til jer der allerede har tilmeldt jer. Vi har i år valgt at opkræve indbetalingerne som følger:

01.03.2021        kr. 3.400

15.04.2021        kr. 3.000

01.06.2021        kr. 3.000

 

Hotellisten indikerer hvor i Danmark vi skal vise vore trøjer frem. Håber I vil finde turen spændende. Ruterne bliver ikke helt så lange som der var udsigt til for turen til Paris.

Som nævnt så kender vi ikke de nøjagtige ruter endnu, men cheftræner Johnny er i fuld sving. Han lover at ”100 km holdet” kommer til at ligge på 100 til 125 km, og ”hele vejen holdet” kommer til at ligge på 150 til 175 km.

Så alle kan være med.

 

Vi starter træningen den 28.03. kl. 10.00. Vi mødes på p-pladsen ved Jyllinge Centret. Inden start vil Johnny ha` sammensat holdene og udnævnt holdkaptajner. Vi kører i hold af 12 – 15 ryttere. Af hensyn til jer nye, så justerer vi holdene efterhånden, så de bliver så homogene som muligt. Lidt afhængig af corona restriktionerne – som vi selvfølgelig vil følge – ser vi på hvorledes vi kommer bedst fra start med træningen. Du kan allerede nu godt begynde med nogle knæbøjninger og armsving! ☺

Vi vil normalt træne søndag formiddag og der kommer en liste med datoer. I vil alle blive tilmeldt HoldSport, hvorfra træningen styres.

 

Til jer som ikke har været med før så skal i selv anskaffe en racercykel og det nødvendige udstyr. Kontakt mig hvis der skulle være spørgsmål i den forbindelse.

 

Efterhånden som vi nærmer os vil der selvfølgelig komme mere detaljeret information. I mellemtiden spørger I bare [email protected].

 

Ikke alle på denne mailliste er tilmeldt turen. Nu kender I så konditionerne. Vi håber selvfølgelig, at det har givet blod på tanden for at være med. Send i så fald en mail til [email protected], så du også kan komme med efter først til mølle.

 

Vi er i øvrigt i fuld gang med at tegne sponsorer – så er du selv med på et sponsorat eller kender du en – så kontakt sponsorchef Susanne [email protected]

 

Pas godt på jer selv og hinanden. Du er med til at gøre vore 10 års jubilæum til en succes!

 

 

Venlig hilsen

Evan Lynnerup 

Generalforsamling og uddeling af donationer
15. juni 2021, 13.45

Der indkaldes herved til generalforsamling for foreningsåret 2020 i Foreningen Glade Børn Fonden.

 

Generalforsamlingen afholdes fredag, den 18.06.2021 kl. 17.00 på Roskilde Kloster, Sct. Peders Stræde 8E, 4000 Roskilde.

Vi forventer at kunne afvikle generalforsamlingen udendørs, så påklædning ifølge vejrudsigten!

 

Generalforsamlingen skulle ifølge vedtægterne være afholdt inden udgangen af april måned. På grund af corona udfordringerne har vi valgt at udsætte til ovennævnte dato.

Forslag fra medlemmerne skal være bestyrelsen ( Henny Wibholm, Store Valbyvej 215, Store Valby, 4000 Roskilde eller mail [email protected]) i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen – altså den 28.05.2021. Senest 14 dage før generalforsamlingen offentliggøres den endelige dagsorden.

 

Den foreløbige dagsorden ser ud som følger:

 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller
 2. Formandens beretning og fremadrettede betragtninger og virke for foreningen/fonden.
 3. Regnskabsaflæggelse
 4. Behandling af indkomne forslag
 5. Godkendelse af regnskab, forslag, kontingent og fremadrettede virke
 6. Valg af bestyrelse
 7. Valg af suppleanter og revisor
 8. Eventuelt

 

Fredagens eftermiddagsprogram ser ellers således ud:

 

17.00 – 17.30                      Afholdelse af generalforsamling

17.30 – 18.00                      Uddeling af donationer

18.00 -  19.00                      Sponsorerne får tilbudt en rundvisning på klostret (kan meget anbefales!) og rytterne drager af sted på en lille træningstur.

 

Der er således lagt op til et spændende program i Klosterhaven lige inden weekenden står for døren. Håber I vil afse tiden! I bestyrelsen vil vi glæde os til at hilse på jer.

 

På bestyrelsens vegne

 

Evan Lynnerup 

Teamchef

mail: [email protected]

tlf.  : 30661283

 

cid:image001.png@01D5E735.D3A6BAE0

Årets tour 2021 er nu lagt fast
5. januar 2021, 13.44

Så vidt muligt Coronavirus vil det...…Årets cykeltur i 2021 bliver igen i Danmark - så vi kan holde fast på vores tradition med 2 gange til samme destination ;-)
- og fordi vi stadig ikke tror helt på at Europa lukker op for rejseaktivitet tids nok til at få planlagt en tur til fx Paris!Og vi VIL så gerne ud og cykle - og markere at det er vores 10. cykelår.Vi kører i uge 29 - med afgang fra Roskilde lørdag den 17. juli og hjemkomst samme sted lørdag eller søndag ugen efter (det er endnu ikke 100% besluttet i skrivende stund)Det vil i år blive muligt at tilmelde sig til at cykle 2 distancer: ca. 100-125 km pr dag eller ca 150-175 km pr dag.
Man vælger naturligvis ved tilmelding hvilken distance (hold) man vil køre, og bliver herefter delt ind på hold, som starter træningen sammen ca 1. april.

Vi tror på at det vil være muligt at cykle/træne i hold i år. Og som minimum vil der være fællestræning hver weekend frem til afgang.Tilmelding og yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamchef, Evan Lynnerup på mail: [email protected]Den endelige pris er endnu ikke fastsat - men det vil i hvert fald blive billigere end prisen til Paris sidste år, som var på 11.000,-

Danmarkstur er nu en realitet
27. maj 2020, 10.54

OBS....dette er en gammel nyhed, som ved en fejl blev offentliggjort igen den 5. januar 2021....
Det er besluttet at vi cykler en 4 dages tur rundt i Danmark fra 11-14. juli 2020.

Etaperne bliver offentliggjort inden så længe, og vil blive lagt op på siden "Danmarksturen 2020" under fanen "Ture"

Årets cykeltur til Paris er desværre blevet aflyst
17. maj 2020, 20.36

Bestyrelsen i Glade Børn Fonden har i samråd med vores rejsearrangør Ørslev Rejser, besluttet at aflyse årets tur til Paris i uge 29 af sundhedsmæssige hensyn pga COVD-19.

Stjerneløbet i Roskilde er rykket!
14. maj 2020, 08.45

Stjerneløbet, som er arrangeret af DGI med bla. Glade Børn Fonden som medarrangør - er nu rykket fra 1. juni til 13. september.
Vi vender tilbage, når vi ved mere...

Ingen fællestræninger indtil videre - læs Teamchef Evan Lynnerups brev til rytterne her:
8. april 2020, 14.24

Kære alle TGB ryttere og serviceteam

Vi havde i går telefonmøde i bestyrelsen, for at drøfte de seneste udmeldinger fra regeringen omkring Coronakrisen. Nu begynder genåbningen af Danmark ganske langsomt. I skrivende stund er der mange meninger om det. Det blander vi os ikke i. Men konkret for TGB er restriktionerne forlænget til den 10. maj og større forsamlinger til udgangen af august.

 

Inden vores bestyrelsesmøde kontaktede jeg vores rejsearrangør Ole fra Ørslev rejser. Han medgiver at mange ting skal falde på plads for at vi kan komme af sted. Alligevel anbefaler han at vi venter med at træffe den endelige beslutning til medio/ultimo maj. Den anbefaling – som i øvrigt er den samme som tidligere udmeldt – har vi besluttet i bestyrelsen at følge. Til jeres orientering kan jeg fortælle, at Rynkeby holdet indtager samme holdning.

Skulle nogen vælge at melde fra inden, så er den økonomiske side en sag mellem dig og dit forsikringsselskab.

 

Ifølge vores planer skulle vi ha` første fælles træningsdag den 13.04. Det bliver desværre ikke til noget! I bestyrelsen stak vi en føler ud for at se om der ville være stemning for en holdvis opstart på træningen, hvor vi ville sørge for at myndighedernes anbefalinger blev overholdt. Den tilbagemelding, som cheftræner Johnny har fået på det er, at der er stemning for – indtil videre – at anbefale enetræning. Den anbefaling følger vi selvfølgelig i bestyrelsen. Så se at komme op på jernhesten og ud at nyde det gode vejr. Jeg er bekendt med at nogle træner to sammen. Her skal jeg så bare minde om anbefalingerne til afstand. Ellers vil jeg ønske god træning. Det er altid godt at være i god form uanset om vi kommer til Paris eller ej! Har du gode billeder fra din træningstur vil jeg lige minde om, at de fint kan komme op på vores Facebook side. På den måde kan vi følge hinandens aktiviteter. Skal du bruge hjælp til det så kontakt Lisbeth Wibholm  på mail '[email protected]'

 

Vi har to datoer yderligere, som vi skal forholde os til. Den ene er Stjerneløbet 01.06. Vi forventer at det bliver aflyst, men undersøger det lige og vender tilbage.

Den anden dato er Sponsormødet på Roskilde Kloster den 20.06. Det bliver aflyst da vi under alle omstændigheder vil blive for mange samlet. Det er i øvrigt kun jer ryttere som er orienteret om mødet. Sponsorerne har endnu ikke fået besked. Vi finder en ny dato, for vi skal jo huske at pleje sponsorerne!

 

Vores trøjer og veste er i produktion og forventes at være fremme hos os primo maj! Når de er modtaget finder vi en model, så I kan få dem og komme ud og vise jer i landskabet med dem på. Indtil da må jer der har været med før bruge de gamle. Det er vigtigt at vi gør det a.h.t. sponsorerne.

 

Vores startsted for årets tur bliver ved  Jacobs Kirken. Her er der rigtig god plads med delvist overdækkede arealer i tilfælde af dårligt vejr. Ellers går planlægningen af turen efter planerne og vi møder fortsat stor imødekommenhed hos dem som plejer at støtte os.

 

Jeg håber med ovennævnte at I har fået svar på de spørgsmål, som I måtte brænde inde med – skulle det alligevel ikke være tilfældet, så er I mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Der er så kun tilbage at ønske dig og din familie en rigtig god påske. God træning – i den gode sags tjeneste!

 

Pas på dig selv og hinanden.

 

Venlig hilsen

Evan Lynnerup 

Teamchef

mail: [email protected]

tlf.  : 30661283

 

Digital Generalforsamling
30. marts 2020, 10.30

Foreningen Glade Børn Fondens ordinære Generalforsamling, som med 4 ugers varsel skal indkaldes og afholdes inden udgangen af april måned, er vi nødt til at ændre lidt på.

Vi må forholde os til den nuværende situation og de af myndighederne udstukne regler og anvisninger.

Derfor bliver generalforsamlingen gennemført ”digitalt” den 28. april 2020.

 

Det  betyder:

•Du er hermed dags dato 28. marts 2020, er orienteret/ inviteret til ordinær generalforsamling 28. april 2020, som ikke gennemføres i praksis, men digitalt.

•Dagsorden er iht vedtægterne, som er du ser nedenfor

•Efter denne digitale generalforsamling, udarbejdes referat – som udsendes. 

Skulle nogen have spørgsmål, forslag etc. – skal det sendes via mail til formanden [email protected] – senest 14 dage før den digitale generalforsamling – 28. april 2020.

 

Dagsorden ifølge vedtægterne:

•       Valg af dirigent, referent og stemmetæller

•       Formandens beretning og fremadrettede betragtninger og virke for foreningen/ fonden

•       Regnskabsaflæggelse

•       Godkendelse af regnskab, forslag, kontingent og fremadrettede virke

•       Valg til bestyrelse

•       Valg af suppleanter og revisor

•       Eventuelt

Træningsstart udskydes pga Corvid-19
16. marts 2020, 11.17

Vi har valgt at udskyde den fælles træningsstart fra den 29. marts til 2. påskedag, mandag den 13. april.

Det er fortsat kl 9 ved Gundsølillehallen.

Ulrikka Mikkelsens oplæg om sundhed, optimering og restitution
10. februar 2020, 07.35

Ulrikkas powerpoint oplæg fra 30. januar

Informationsmøde 30. januar kl 18.30 - 21.30
22. januar 2020, 08.12

Torsdag den 30. januar holder vi informationsmøde om årets tur.

Det foregår hos Dansk Metal på Elisagårdsvej i Roskilde kl 18.30.

Alle medbringer lidt pålæg til en fælles buffet. Bestyrelsen sørger for brød.

- der vil være lotteri - så sørg for at have lidt mønt med i lommen ;-)

Indvielse af cykelsti Store Valby - Himmelev
7. november 2019, 11.03

Fredag den 11. oktober var en lille flok ryttere fra Team Glade Børn mødt frem til indvielsen af den nye cykelsti mellem Store Valby og Himmelev, som bliver en del af den fremtidige "Campussti", som skal forbinde RUC og Risø.

Vejret var ikke det bedste, men påklædningen var derefter, og vi fik en fin tur ind til Himmelev.
Vi rundede Plejehjemmet, Himmelev Gammel Præstegård, som også var repræsenteret ved indvielsen, da 2 beboere var med i rickshaw kørt af Team Glade Børn ambassadør, Svend Aage Jensen.

Glade Børn kørte Stjerneløbet 2019
5. november 2019, 08.10

Ca 15 ryttere fra Team Glade Børn deltog i årets Stjerneløb 2019 den 15. september.

Se en lille video fra løbet her:

https://www.facebook.com/stjer...

Vi var flot repræsenteret med flag i hele målområdet takket være Stiig,  og Beate og Elisabeth stod og delte startnumre ud fra morgenstunden. Henny og Evan var ligeledes med som heppekor og moralsk opbakning, og vi hyggede alle sammen med en lille øl, da vi kom i mål - efter 65 km i regnvejr!

Informatuionsaften om Cykelturen 2020
10. september 2019, 10.36

Torsdag den 3. oktober kl. 18.30 holder Glade Børn Fonden møde om cykelturen til Paris i 2020.

Det er samtidig evaluering og "punktum" for årets tur til Prag, så alle deltagere fra 2019 er også velkomne.

Det vil være muligt at høre lidt om de foreløbige planer for turen i 2020, ruter, etapelængder, forventninger, krav til træning, priser mm.

Denne aften kan man aflevere "stamkort", som er bindende tilmelding.

Mødet afholdes hos Dansk Metal på Elisagårdsvej 23B, 4000 Roskilde

Turen i 2020 går til PARIS!
25. juli 2019, 10.03

OBS...dette er en gammel nyhed, som ved en fejl blev genudgivet 5. januar 21....


Så er det sikkert og vidst......Glade Børn Fonden kører atter til Paris i 2020 og 2021.

For at markere at Tour de France kommer til Roskilde i 2021, hvor Glade Børn også cykler for 10. gang, har vi besluttet at de næste 2 år går turen til Byernes By, som da det hele startede.

Turen i 2020 flyttes atter tilbage til uge 29 (afgang lørdag den 11. juli)

Mere om tilmelding vil komme senere.

Dejlig aften på Roskilde Kloster 28. juni
15. juli 2019, 09.53

Fredag den 28. juni mødtes ryttere med familier, sponsorer samt glade donationsmodtagere på Roskilde Kloster i strålende solskin.
GF Forsikring sørgede for kaffe til alle, mens der blev uddelt donationer a 10.000 kr. til:

Børns voksen venner
Puls-Skolen
Foreningen for børn med angst
Klub Ligeværd i Roskilde
Børn der mister forældre
Børnenes kontor i Roskilde


Uddeling af donationer fra Glade Børn Fonden
20. juni 2019, 11.13

Reserver fredag den 28. juni kl. 17.30

•Vi mødes i de smukke omgivelser på Roskilde Kloster
•Vi byder på lidt forfriskninger
•Vi er stolte over at skulle overrække donationer til de udvalgte, som gør en god indsats i den gode sags tjeneste for glade børn og unge
•Så sender vi vores ryttere afsted på en lille ekstra træning
•Når rytterne er draget afsted, har vi inviteret sponsorer til en speciel rundvisning på Roskilde Kloster - med Klosterforvalter Søren Lyder som rundviser, og byder på et lille glas efterfølgende. Vi ønsker at vise taknemmelighed og respekt for den positive opbakning vi møder fra vores sponsorer
•Nærmere information og praktiske oplysninger kommer

Team Pink kører i år hele vejen
3. maj 2019, 08.38

Det er en realitet, at Team 100 alias Team Pink vil udfordre sig selv i år, og har valgt at køre hele etapen til Prag i år - dog forventes der et moderat tempo stadigvæk.
Der er stadig plads til nye ryttere på holdet.

Informationsmøde 30. januar kl 18.30 - 21.30
14. januar 2019, 13.30

Kære alle deltagere - og nye interesserede

Glade Børn Fonden inviterer til informationsmøde hos Dansk Metal Roskilde på Elisagårdsvej, hvor der vil blive fortalt mere om turen, træning, holdene og andre praktiske oplysninger.

Der skal bestilles cykeltrøjer

Vi spiser lidt medbragt "tapas", så medbring lidt ost, pålæg eller lignende til en buffet samt egne drikkevarer.

Vel mødt

Turen 2019 er nu en realitet
16. november 2018, 08.23

Cykelturen i 2019 er nu på plads, og vi skal igen til Prag.
Der blev holdt informationsmøde 27. september (som også var evalueringsmøde for turen i år!) og her var der mulighed for at tilmelde sig næste års tur.

Deltagerlisten blev officielt lukket den 3. november - og depositum skulle være betalt pr. 9. november.

Der er dog stadig enkelte ledige pladser......så hvis du gerne vil med - så skynd dig at skrive en mail til [email protected]

Ny hjemmeside
24. april 2018, 10.23

Vi har netop fået en ny hjemmeside. Hjemmesiden er lavet af Holdsport, som også står for det system vi bruger til organisering af medlemmer og aktiviteter.