Klubnyheder

Skal du med til Paris i 2022?

20. februar 2022, 10.54

Kære cykelvenner

På vores opfølgningsmøde den 20.09.21 proklamerede vi i bestyrelsen, at næste års tur skulle gå til Paris – bl.a. fordi Roskilde er startby for den første egentlige etape i Tour de France. I den forbindelse vil der blive masser af aktiviteter op til tourstarten. Her vil vi selvfølgelig også være med fra GBF!

Vi har fra Ørslev Rejser – vores sædvanlige rejseselskab – allerede fået et foreløbigt tilbud på gode hoteller fordelt over 8 dages cykling – altså en dag mere end vi plejer. Vi starter fra Roskilde lørdag den 16.07. og ankommer til Concorde-pladsen i Paris lørdag den 23.07.

Vi ser på Paris og opløbet i Tour de France om søndagen den 24.07. Efter opløbet står bussen klar til at køre vores bagage, cykler og os selv hjem til Roskilde, hvor vi forventer at ankomme lige over middag om mandagen den 25.07.

Det bliver en fantastisk tur, og vi forventer at den kan gøres for max kr. 11.000. En tur du ikke må gå glip af – husk at din kone/mand – dine børn – naboer og gode venner også kan være med! Tag lige fat i dem, når I alligevel mødes i julen eller nytår. Det er først til mølle.

I disse dage bliver vi igen ramt af Coronaens skygge. Der er dog udsigt til, at vi kan komme ud af nedlukningerne inden turen går til Paris i juli måned. Skulle det imidlertid ikke blive tilfældet – bl.a. fordi det bliver for besværligt at komme igennem de enkelte lande, så står vi klar med en ny Danmarkstur. Danmarksturen vil – hvis det bliver aktuelt – denne gang gå til det lidt nordligere af Jylland. Præcis, hvornår vi beslutter os for det ene eller det andet, ligger ikke fast endnu. Det beror på udviklingen af Corona-begrænsningerne.

Husk, vores tur er ikke bare et cykelløb. Det er det også – men vi skal huske det gode formål, vi cykler for. Sidste år uddelte vi godt 100.000 kr. til gode formål i Roskilde Kommune. Vi starter året med at donere 25.000 til Hospice Sjælland, der ligger i Trekroner. Her vil de have fokus på børnene i de berørte familier og købe forskelligt legetøj o.l. til opmuntring for dem i en tid, hvor de står i en ufattelig svær situation.

For at have en fornemmelse af, hvor vi har jer, vil vi derfor gerne have en tilbagemelding på:

- Jeg/vi deltager gerne i turen til Paris

- Jeg/vi deltager gerne i Danmarksturen, hvis Paris bliver aflyst.

- Jeg/vi ønsker ikke at deltage i denne omgang

For at kunne komme videre med planlægningen skal vi bede jer have ulejlighed med at sende en mail til Evan ([email protected]) inden den 10. januar 2022. På forhånd tak og vi håber selvfølgelig at se jer igen til træning og tur.

Godt nytår!

Bestyrelsen