Klubnyheder

Pris og ruten (i store træk) er nu offentliggjort

2. september 2021, 11.45

Herunder mail fra vores Teamchef med nyt om årets tur:Vi cykler fra Roskilde lørdag, den 17.07. ca kl. 08.00 og er hjemme i Roskilde fredag, den 23.07. sidst på eftermiddagen. Vi starter fra det smukke Roskilde Kloster og slutter turen på Havnen i Roskilde.

 

For den beskedne sum af kr. 9.400 får du følgende:

·         6 x overnatninger i dobbeltværelser på valgte 3 – 4 **** hoteller.

·         6 x morgenbuffet på hoteller.

·         6 x middag på hoteller.

·         1  cykeltrøje og 1  cykelvest (evt 2 trøjer)

·         Frugt på frugtdepot efter ca 50 km

·         Coronapakket frokost efter ca 100 km

·         Drikkevand ad libitum

·         Togbillet Korsør – Nyborg

·         Færgebilletter Århus – Odden

·         Fantastisk kammeratskab og go` motion.

 

Vi fastholder selvfølgelig, at de første kr. 1.000 går direkte til det gode formål i Glade Børn Fonden. Resten dækker de faktiske omkostninger på hele den spændende tur.

 

Vores dygtige kasserer m.m. Henny vil inden længe sende en opkrævning af deltagerprisen ud til jer der allerede har tilmeldt jer. Vi har i år valgt at opkræve indbetalingerne som følger:

01.03.2021        kr. 3.400

15.04.2021        kr. 3.000

01.06.2021        kr. 3.000

 

Hotellisten indikerer hvor i Danmark vi skal vise vore trøjer frem. Håber I vil finde turen spændende. Ruterne bliver ikke helt så lange som der var udsigt til for turen til Paris.

Som nævnt så kender vi ikke de nøjagtige ruter endnu, men cheftræner Johnny er i fuld sving. Han lover at ”100 km holdet” kommer til at ligge på 100 til 125 km, og ”hele vejen holdet” kommer til at ligge på 150 til 175 km.

Så alle kan være med.

 

Vi starter træningen den 28.03. kl. 10.00. Vi mødes på p-pladsen ved Jyllinge Centret. Inden start vil Johnny ha` sammensat holdene og udnævnt holdkaptajner. Vi kører i hold af 12 – 15 ryttere. Af hensyn til jer nye, så justerer vi holdene efterhånden, så de bliver så homogene som muligt. Lidt afhængig af corona restriktionerne – som vi selvfølgelig vil følge – ser vi på hvorledes vi kommer bedst fra start med træningen. Du kan allerede nu godt begynde med nogle knæbøjninger og armsving! ☺

Vi vil normalt træne søndag formiddag og der kommer en liste med datoer. I vil alle blive tilmeldt HoldSport, hvorfra træningen styres.

 

Til jer som ikke har været med før så skal i selv anskaffe en racercykel og det nødvendige udstyr. Kontakt mig hvis der skulle være spørgsmål i den forbindelse.

 

Efterhånden som vi nærmer os vil der selvfølgelig komme mere detaljeret information. I mellemtiden spørger I bare [email protected].

 

Ikke alle på denne mailliste er tilmeldt turen. Nu kender I så konditionerne. Vi håber selvfølgelig, at det har givet blod på tanden for at være med. Send i så fald en mail til [email protected], så du også kan komme med efter først til mølle.

 

Vi er i øvrigt i fuld gang med at tegne sponsorer – så er du selv med på et sponsorat eller kender du en – så kontakt sponsorchef Susanne [email protected]

 

Pas godt på jer selv og hinanden. Du er med til at gøre vore 10 års jubilæum til en succes!

 

 

Venlig hilsen

Evan Lynnerup